2010-07-26

KNÖKFULLT MED BARNPORRBILDER PÅ ECPATS WEBSERVER!

Japp, dagen sanning!
Ecpats webserver är full med tecknad barnporr!
HUR KAN DETTA HA SKETT?
Jo, det beror på att folk går in på följande länk:

http://bit.ly/cHEJ1Q

Som i sin tur länkar vidare till en sida hos ecpat som har tecknad barnporr i urlen!
ECPAT:s webbserver loggar besöken och skriver ner fullt med barnporrbilder i sin accesslog! VILKET ÄR OLAGLIG!

Det är till och med två bilder. Den första föreställer som jag förstår det könet på en åtta-årig flicka, och den andra ett par outvecklade flickbröst, ålder okänd, men klart under laglig ålder. Eller vad säger ni själva, ni som törs bryta mot lagen och titta? URL:en hos ECPAT innehåller även ett par förbjudna ord.

Nu törs ju inte ni besöka ECPAT-länken ovan, om ni känner till att det finns nån ny tittförbudslag. Ja, på riktigt! Iofs kan ju ingen bevisa att ni verkligen tittat på de hemska bilderna i URL:en. För säkerhets skull bör ni blunda när ni klickar på länken, och sedan backa tillbaka i browsern.

Sedan måste ni genast rensa URL-historiken i er browser, annars har ni också barnporr på hårddisken, och då kommer farbror blå och trashar era dataapparater.

Hursom, det intressantaste enligt mig kommer vara när farbror blå rycker in och hittar tusentals tecknade barnporrbilder i ECPAT:s webserver. Ringer någon och tipsar? För det är väl olagligt?

Enligt som jag förstår det är det inte lagligt att länka direkt till barnporren hos ECPAT. Eller är det det? Hursomhelst länkar jag via bit.ly för att vara på säkra sidan. Hursomhelst, snart är ECPAT:s hemsida nedstängd. Lagen är tydlig och klar på den punkten. Man kan stänga ner vem som helst med den här metoden. Väldigt praktiskt.

Om ni tycker att allt detta låter helt rimligt och vill ha ännu mer sådana lagar så kan ni ju ge fan i att rösta på piratpartiet.

Tycker ni att det här inlägget låter helt förståndshandikappat och orimligt så vet jag att ni röstar pirat.

Om ni tror jag bara hittar på kan ni ju läsa lite andra bloggar:- - - - - - - - - - - - - - - - - --

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


update: nu vet jag ju inte om ecpat precis som katolska kyrkan har fått dispans för att hålla på och bryta mot samtliga barnporrlagar (inte bara de vettiga), så vi får se, vi kanske inte plockar ner ECPAT:s site, då får vi försöka med nån annan site, typ Alf Svenssons blogg eller Beatrice Asks. Om de nu är skriv- och läskunniga. Hursom helst så har vi ju lagen på vår sida.

5 kommentarer:

Anonym sa...

detta är ju helt sjukt ju va fan är det här trodde vi var ett bra land men nu börjar jag fatta vad sverige vill jag tror dom vill ta bort alla former av information från andra länder jag menar vadå love hina kom igen allså jag har hyrt den i en video affär det är absolut inget naket i det kanske några små tjejer i handukar men inte mer en så . vadå så vadå om jag ser en liten tjej i handuk så gör jag något olagligt kom igen nu

Anonym sa...

Ärligt talat vet jag inte ens varför jag orkar svara på inlägget!

Zzzzz!

Alla VET att PP INTE gillar barnporr liksom andra!!!

SLUTA JIDDRA!!!

Trött man blir!!!

Samma djävla tugg hela tiden!!!

surgubbe sa...

anonym #2: sorry, jag tror inte du förstod min blogg alls. läs dem jag länkar till istället, de är inte lika förvirrat skrivna.

Varken jag eller någon annan piratpartist jag känner tycker att det är bra att katolska kyrkan är full med äckliga pedofiler. Jag måste ha skrivit förbaskat rörigt om du tolkade det som att jag angrep piratpartiet.

Däremot tycker jag att nuvarande barnporrlagar som gör att ecpat eller snart alf svensson kraftigt bryter mot dem och kommer att bli av med sina webservrar är lite smått knasiga och överdrivna.

någon som kan berätta hur jag ska förtydliga min blogg? tack på förhand

H. sa...

Länken verkar inte funka.

surgubbe sa...

H: det gör den visst. erkänn att du helt enkelt inte vågade klicka! :)
nämen vadå, vad händer och vilken browser är du drabbad av?