2010-06-17

Sveriges export blomstrar!

Det är inte bara det att Sverige redan exporterat sina största företag till utlandet. Nu kommer en intressent för vår avlyssningsteknologi samt politik, nämligen vårt broderland i öst, och upptäcker möjligheterna med Internet. Alltså inte finland, utan långt jävla öst, men ändå ack så nära. Nu gäller det för FRA att skynda sig att uppnå vad alla förväntar sig av dem så vi kan göra lite mer lyckade Boforsaffärer.

Våra Kamrater i Nordkorea har liksom ordförande Reinfeldt upptäckt att det lättaste sättet att inte jaga en hel generation, utan hellre samtliga nu levande generationer, är att smyga runt på Internet.

Nordkorea tar det förstås försiktigare än oss eftersom de inte är med i EU och inte kommit på att man kan skylla på pedofiler. Gällande export av avlyssning och lyckad politik har Sverige redan benhård konkurrens från andra framgångsrika stater, bl.a Kina.

Men!

Europa ligger dock bra till då vi nu lyckats lura EU-tanterna Alf Svensson mfl att skriva på Smile29, fått igenom loggning av Google, vilket Kina misslyckats fatalt med, så till den milda grad att Google lämnat Kina. Men EU ger inte upp så lätt i kampen mot frihet och demokrati!

Jag tror personligen att Google kommer att finnas kvar i Europa under en förutsägbar tid framöver, åtminstone året ut. Så nog ska vi väl lyckas?

Heja Alf, Kim och alla andra Kamrater! Tillsammans kan vi få kontroll! BZZZ!

Bloggstråk:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: