2010-06-05

Lista över politiker som vet vad de skriver under

Jag vet, jag kanske överdriver och insuinerar ibland i mina bloggar att politiker är dummare än vad de egentligen är bara för att de inte vet vad de gör eller skriver på. (Nej, det är ingen större ansträngning från min sida, så ni behöver inte beundra mig eller nåt)

Men jag vill göra bättring och samlar härmed in en namninsamling för alla politiker som faktiskt vet vad de skriver under. Så, alla politiker! Skicka ert intygande med namn, partitillhörighet, eventuell hemsida/blogg samt intygande att ni vet vad ni gör och skriver under, till surgubben@surgubben.com så får ni vara med på listan. Jag uppdaterar denna blogg vartefter jag får in svaren. Kan ju vara bra för era väljare att veta och sådär, eller hur? Och så kan vi kanske få bort det här politikerföraktet en gång för alla och faktiskt börja lita på våra folkvalda?

OBS ett litet förtydligande kan vara på plats: ni politiker som skriver under denna namninsamling måste givetvis veta vad ni skriver under. Jag kommer *inte* att ta bort nåt namn för nån efteråt kommer och säger "jag visste inte vad jag skrev under". Det funkar inte så i verkliga världen förstår ni, ok?

Lista över politiker som vet vad de skriver under hittills:

NamnPartitillhörighetURL
.........

Update 2010-06-06: listan uppdaterad med alla nya anmälda politiker
Update: pga listans storlek har en separat site upprättats på http://literatepoliticians.eu/, men det går även bra för politiker att knappa in http://goo.gl/T4RW om det känns lättare. Man kan i värsta fall även klicka (med musen)

Andra som reagerat över att en del politiker inte vet vad de pysslar med:

Anders Lindbäck
Satmaran
Opassande


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Revision 3, updated 2009-06-06

2010...

surgubbe sa...

anonym: tack, det är sånt hektiskt jobb att uppdatera listan så jag missade. fixade datumet nu vid senaste uppdateringen. tack tack