2010-02-17

Ryktet om min död är kraftigt överdrivet

Det blev bara för mycket ett tag. Jag drabbades av en släng blogg-apati och uppgivenhet på grund av allt som gått snett i världen. Men jag har hämtat nya krafter genom att i smyg läsa andras bloggar, skrivna av folk med en imponerande uthållighet och envishet. Och allt har ju inte gått åt skogen, faktiskt. En stor eloge till er alla som stod kvar på barrikaderna medan jag gömde mig under en sten och petade djupt i naveln. Tack alla bloggare och piratpartister! Ett extra stort tack till satmaran som iallafall för mig är den uteslutande största omvärldsbevakaren, nyhetförmedlaren och inspirationen.
Det finns så mycket jag vill skriva om, och jag känner det är på väg ut. Jag vet inte ens i vilken ände jag skall börja. Men det börjar snart. Mycket snart...

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

slicedlime sa...

Woohoo! *hejar* Har saknat dina inlägg och tyckt det varit synd att du tystnat.

surgubbe sa...

Åh. Tack :) det värmde. nu är jag på G som du kanske sett.