2009-06-24

Stör ej, förkovring pågår i rättssalen!

Hej, kära dagbok!
Och Pontén, och Roswall, Reinfeldt, FRA och alla andra som läser min dagbok.
Får man hälsa?

Trots att det är vackert väder idag undrar jag ändå om jag inte istället skulle sitta inne och förkovra mig lite.

Om man förkovrar sig kan man nämligen göra vad tusan man vill utan att bli dömd för det.

Jag tänkte försöka förkovra mig i upphovsrättsliga frågor genom att bli medlem i Pirate Bay. Sponsra en server eller två kanske? Man lär ju inte bli dömd för att man sponsrar en server åt Pirate Bay i förkovringssyfte? Det skulle väl aldrig hända.

Jag är ju som jag sagt tidigare rätt usel på att fildela, men nu finns det ju möjlighet att förkovra sig i ämnet ordentligt så att jag kanske kan lära mig det. Förkovring står ju över IPRED som står över PUL. Så nu kan jag fildela så mycket jag orkar utan att riskera vare sig böter eller fängelsestraff. Jag förkovrar mig ju bara. Nån som vill förkovra med mig? Eller "Voulez-vous améliorer de moi?" som Google Translate påstår det heter på Sarcozy:s motsvarighet till språk. Att Google blandar in Amelia i upphovsrättsfrågor är lite av ett omen och rätt spännande.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: