2009-05-25

USA

USA betyder Usch Såna Associationer, och inget annat i detta fall.

Absolut inte.

Jag var nämligen ute på tomten idag. Igen. Tomten ligger på ett berg. På tomten sticker det upp en liten bergstopp. På den lilla bergstoppen växer en stor stor buske. Busken hade inget namn. Bergstoppen var dess centrum, på något vis dess hjärta. Förgreningarna löpte ut i rabatten och över gräsmattan. Den spred sig. Jag bestämde mig för att låta den veta hut. Men först måste jag döpa den. Man måste ju känna sin fiende. En fiende utan namn är som en gran utan kottar. Busken hade alltså ett hjärta av sten och en hjärna av trä och bredde ut sig ohejdat och brydde sig inte om vilka han tog livet av. Namnet förefall självklart. George. Buskjäveln skulle heta George, George Buske.

Alla mina konspirationsteorier föreföll plötsligt allt för sanna. George hade underjordiska kopplingar, och försökte att bre ut sig och påverka överallt där den inte hörde hemma. Grästrimmern bet inte. Gräsklipparen fick inte tag på förgreningarna ens när den var nedstäld på lägsta höjd. Jag nödgades använda en stor del våld och en grensax av bästa kvalisort. (Hade jag varit en sponsrat blogg hade jag nämnt att det var en Gardena)

Hursom, som sagt. Jag fick till slut klippa av förgreningarna en och en och försöka nysta upp konspirationen. Det var till och med värre än mina teorier. Det jag dock hittills inte lyckats bevisa är George:s samröre med frimyrorna. Frimyrorna är en organisation som har en diskret inblandning i det mesta som händer på tomten. Ingen känner till dess sanna storlek och kraft, men vilken sten man än lyfter på så ser man frimyror springa runt och skyndsamt gömma sig. Men jag tror att George har någon sorts samarbete med dem. För George är ju en växt, han kan ju knappast tänka så mycket själv.

När jag väl fick bort Georges tumöraktiga utväxter såg jag att alla gräsrötter dött ut där han spritt ut sig. Kvar fanns bara en rik mossig överklass. Inte ens maskrosorna hade överlevt.

Hursom, det finns mer plats på tomten nu. Jag skulle kunna få dit ett lila partytält eller en svart barack där George tidigare har varit i vägen. Frågan är om gräsrötterna klarar sig bättre, och om frimyrorna fortfarande kommer att styra. Vad tror ni?

Och ni som tror att det är det svarta guldet som styr allt, ni har delvis rätt, det var ju varmt idag så jag fick svalka mig med en Carlsberg Sort Guld. Eller fler.

Det om detta

Läs istället några intressanta bloggares åsikter om nåt helt annat, nämligen: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: