2009-04-05

Skit också

Förlåt förlåt!
Det verkar som att jag förväxlat statistiken i min förra blogg.Grafen var visserligen för 1:a april, och visade en kraftig trend uppåt, men det den visade var varken ökade biobesök, inhandlade ljudböcker eller hyrda personligt ingraverade bautastenar, utan var visst en graf över det ökade motståndet mot alla dumma lagar som införs mot svenska medborgare. Så tokigt det kan bli ibland.
Förlåt, jag borde ha sett det, jag kan bara försvara mig med att säga att jag trodde att alla svenskar som var emot dumma lagar redan var medlemmar i piratpartiet. Fel av mig, jag ber om ursäkt.
Dessutom verkar jag ha tappat bort den riktiga statistiken som tydligt visar att svenskar fr. o m 1:a april spenderar 200% av månadslönen på musik, film och ljudböcker och köar för att vara med i programmet "lyxfällan". Nån som har den statistiken tillgänglig? Eller har jag bara drömt? Säg inte att jag bara drömt?

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

Stefan sa...

hahaha! Så det är det som gjort att min plånbok i ett hafs tömts på sitt innehåll ;)