2009-04-24

Pirathund

Jag var ju ute och skulle gräva en grop åt andra, men hade hunden med mig och han tog första steget och grävde en grop. Solidariskt och modigt då han riskerar att bli dömd som hjärnan bakom hela illdådet. For the record måste jag understryka att jag inte på något sätt sade åt honom att gräva. Jag pekade bara ner på marken och ställde en oskyldig fråga "Vad är det där?", efter en stunds grävande undersökning svarade hunden "En grop!" fast på hundspråk.

Och, ja, jag fyllde igen gropen så jag är medskyldig. Men när jag ändå hade en grop att fylla igen tog jag tillfället i akt och kastade först i ytterligare en piratpotatis (jag hade inte någon domare i bakfickan).

När jag kom tillbaka såg jag Unni Drougges blogg, och tänkte att med de miljoner jag stulit genom att odla piratpotatis kunde jag gott och väl ha råd med en paypaldonation, sagt och gjort!

Huka er gubbar, det finns många farliga kärringar i bloggosfären, här är mina favoriter idag, utan inbördes ordning eller beundran: 1 2 3 4 5 6

Och, ja, jag vet att jag suger på att länka, men jag är i gott sällskap, jag får iallafall till bättre tags.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: