2009-04-23

JÄV-la domare!

Domen mot de fyra mörkhyade personer som dömts för tillgängliggörande av negerkultur har fällts i tingsrätten. Ja, jo, big surprise!

Domaren, som är medlem i Ku Klux Klan, påstar att hans medlemskap inte på något sätt skulle innebära jäv, även då han håller med om att domen var alldeles för hård och även då kollektiv bestraffning är typ liksom inte helt ok enligt svensk lag, men en av de jävlarna hade ju ärvt pengar från sitt farfar som ägde ett knäckebrödsplantage, och dels för att alla hade liknande hudfärg.

Domen kommer att överklagas till högsta domstolen, där nämdemännen är ännu högre än de klappträn som satt i rätten och sov cannabisruset av sig medan de tog emot allehanda mutor från KKK.

Dra åt helvete, har jag inte varit sur innan så blir jag nog det nu!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

PS: Ni som är upplysta inom lag och rätt, vänligen berätta om jag gör mig skyldig till hets mot minoritetsgrupp om jag genom överkokt [väl dold] sarkasm ger mig på idioter, eller om de i själva verket utgör majoritet, och därmed är lagligt. :DS

2 kommentarer:

Sixten sa...

Fan, jag gillar det där.
/Chekkon Pepe
ederskribent.blogg.se

Robin sa...

Underbart.
Otroligt bra.