2009-04-01

Jag gick på ett Aprilskämt

Det var ju fasen också. Jag brukar klara mig, men i år åkte jag dit redan på tredje länken jag fick idag.
Och det var ingen mindre än Aftonbladet som lurade mig. Lite patetiskt kanske, men visst, samtidigt så pass roligt att jag måste berätta det för alla.

Jag reagerade inte på den urfåniga rubriken med nybakta Aftonbladet-ord, jag reagerade inte på all miss- och icke-information. Jag reagerade inte på skribentens pubertala förnedrande ton mot omvärlden. Nej, jag reagerade inte ens på när skribenten uttryckligen skriver i artikeln att han är den första att erkänna att han inte har en aning om vad han skriver om, och dessutom fullständigt skiter i det.

Inte ens när skribenten pga vad som ska likna en kraftig testosteronförvirring i slutet lyckas inflika att han fått ordentlig skäggväxt och man ser på bilden att han är len som en bäbisrumpa fattar jag att det hela är ett skämt

Jag tycker att Aftonbladet och Johan Hakelius borde få årets journalistpris för att på ett så pass trovärdigt sätt driva med sig själva. Mer sånt! Kul!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

Patrik sa...

Ja det är inte utan att man blir förbannad på apatiska, för att inte tala om verkligen korkade, journalister. Eller ja, journalister är dem inte längre - de är i bästa möjliga mån icke-professionella tyckare. De tycker mycket om saker de inte förstår sig på. Puckot som skrev artikeln (om man nu får kalla den för det,) har säkert försökt hitta lite sjysst analporr på the pirate bay, men inte lyckats och så skrev han lite text eftersom han var så sexuellt frustrerad.

Nej, jag är inte bitter.