2009-04-19

Jag försöker gå ur moderaterna, men det går inte!

Japp, jag försöker gå ur moderaterna som en del av vad som skulle vara ett intressant experiment, men jag misslyckades.

Detta beror i huvudsak på att jag misslyckas att bli medlem. Jag försökte ansöka på nätet, men kortbetalningen funkade inte. Inte med nåt kort. Jag försökte till och med med mitt hemköpskort. När inte det heller fungerade försökte jag med deras betaltelefonnummer och möttes av en elak spärrton. Och i växeln svarar de inte heller.

Om nån moderat som läser detta kan på nåt trixigt sätt få in mig som medlem vore jag glad, jag lovar på heder och samvete att jag genast ska gå ur igen. Jag försöker bara bevisa att det är lika lätt att bli moderatmedlem som piratmedlem, det är inte kostnaden, utan engagemanget det hänger på. Men jag failade totalt eftersom moderaterna är såpass teknikfientliga att de inte ens klarar av att ha en fungerande medlemshantering. Så att ja, tyvärr står det 1-0 till Kenta i svammeltävlingen. Det ÄR lättare att bli medlem i piratpartiet än hos moderaterna.

Dock så är det dyrare att vara pirat, moderaterna kostar 100 spänn per år, vilket är vad jag (snål som jag är) betalar som guldpiratmedlem per månad. Ska vi säga 1-1 mellan päronen och äpplena, eller ska vi krydda med ett ruttet lingon?

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

janlindgren.se sa...

Klockrent! :D

connyt sa...

Hehe, dom kanske hade lagt upp spärrar för nya medlemmar tillfälligt bara för att visa att deras tes håller. Dom som är medlemmar i Moderaterna är inga veklingar - dom har fått KÄMPA - för att bli medlemmar.. ;)

Sat sa...

Höhö
/satmaran

Pierre Eriksson sa...

Underbar post :D
Funderar på en till metod att bli medlem i Moderaterna. Prova innan du ger upp med att skicka E-post till en vän och se till att den vandrar över landsgränsen när skickas. I avslutningen i ditt brev skriver du "Jag vill bli medlem i Nya Moderaterna" så flaggas brevet kanske hos FRA.