2009-04-22

Ett ljus i slutet av tunneln? ICKE!

Det är inte slutet av tunneln. Det är ett sketet värmeljus från LIDL i Brüssel.

Många har nu uppmärksammat att den nyfranska uppochnedvända internetgiljotinen ej kommer med i telekompaketet. Det sätter 138:an stopp för. En svensk tiger, eller inte! Men inte är kriget mot mörkret vunnet än bara för det. Inte ens slaget. Låt er inte luras, fortsätt att kämpa! Prata med politiker i Sverige och EU. Odla piratpotatisar och basilika! Förklara allt för bekanta, vänner, obekanta och ovänner! Förklara för era föräldrar att Piratpartiet inte betyder att man måste fildela dåliga amerkanska filmer, man får vara med ändå!

Jag fortsätter mina outtröttliga försök att jävlas med utvalda offer i de elaka branscherna, och eftersom jag inte har ett självspelande piano får jag försöka plinka en ABBA-låt manuellt på ett olicensierat piano. Ja, det är förbannat svårt att betala för sig ibland. Intressant url förresten, har du lånat gammelgäddans skrivmaskin?

Nästa inlägg blir nog "Hur man bestraffar en gädda". Jag har funderat på att gå till biblioteket och låna ARN och memorera den utantill och rabbla upp den. Eller så hittar jag på nåt annat. Förslag?

May the force be with you!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: