2009-03-16

Yrkesval

Hej kära dagbok.

Jag har tagit lite ledigt, även om jag har svårt att låta bli att jobba. Men just idag har jag iallafall fortsatt med mitt projekt att fixa i ordning i källaren. Samtidigt funderar jag på framtiden. Vad jag ska göra och så.

Jag tror det är nyttigt att stanna upp ibland. Se vad man vill och vad man kan. Så, jag har målat lite igen. Återigen har jag dammsugit först, kommit på att jag borde slipa, och sen kommit på att jag borde spackla först.

På grund av mitt källarprojekt har jag lärt mig en hel del om mig själv, som kan hjälpa mig i valet av framtida sysselsättning.

Jag gör saker i fel ordning
Jag målar in mig i ett hörn
Jag ställer till mer än vad jag rättar till
Jag har ingen aning om vad jag pysslar med
Jag lär mig inte av mina misstag
Jag blir sur när nån klagar
Jag vägrar att rådfråga expertis

Så vad tror ni, med de kvalifikationerna, nog fan skulle jag kunna få jobb som topp-politiker? Rösta på mig!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: