2009-03-23

Välkommen till Bodströmsamhället!

Eller, välkommen till bloggosfären kanske man skulle säga?

Inte illa jobbat av en teknisk idiot, men eftersom du erkänner det själv ska jag inte mobba dig mer för det. Däremot måste jag erkänna att det var smart av dig att lägga din blogg utanför Sveriges gränser och därmed lättare kunna lyssna av och spåra alla som kommenterar din blogg via FRA. Glöm inte att upphovsrättsskydda din blogg om du inte redan gjort det så man inte kan citera de framtida dumheter du kommer att kläcka ur dig utan att få en IPRED-polis knackandes på dörren.

Men, det kan bli kul! Kan du få ut fler politiker ut i världen? Du är bevisligen långt ifrån ensam där att inte förstå dig på det här med Internet, men du är nog den första som öppet erkänner det. Pluspoäng för dig! Jag skulle föreslå ett krav att alla politiker vet vad de fattar beslut om, men samtidigt är jag realist. Men kom igen, lite bättre kan ni? 51% skulle jag nöja mig med.

Hur som helst, kul att se dig online, och åter igen: Välkommen! Livet är hårt och kritiskt här ute i den verkliga världen, jag föredrar dock att hälsa dig välkommen på mitt vanliga diplomatiska sätt utan att vara mer elak än nöden kräver!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

stefan sa...

Håller med till 110% Hur fan skall denna svammelpelle göra sig trovärdig?Jo att sätta på Mona..Hemska tanke.Får hurvven när jag tänker på det.Och en ev efterkomma=ännu värre.Ett Stalinsamhälle där Ohly basar för ekonomin.HJÄLP oss