2009-02-19

Rosa Pantern 2, 20:30 , Sergel

Ok, med anledning av mina tidigare hot. Jag har räknat lite tror det räcker med en biofilm till att börja med. Jag har bestämt mig för vilken film jag inte ska se idag, och därmed åsamka uteblivna intäkter till filmbolagen.

Min förhoppning är att vi genom Internet kan få så många som möjligt att inte gå dit och se den.
(Passar inte tiden 20:30 är det även möjligt att inte gå dit klockan 18:10, och har ni långt att inte åka kanske ni kan hitta en närmare biograf att inte gå till?)

Det lättaste är ifall ni bara kommenterar ifall ni likförbannat gått dit, så räknar jag baklänges istället från hela storstockholms befolkning. Borde få ihop ett par miljoner människor som inte kommer att se den ikväll, vilket ger uteblivna intäkter på c:a 100 miljoner kronor i ett slag bara på 20:30-föreställningen på Sergel!

Kom igen nu, vilt upplopp!


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

calandrella sa...

Annorlunda kampanj...