2009-02-22

Insnöad

Hej kära dagbok.

Idag kände jag för att skriva nåt som inte har direkt med TPB, IPRED eller FRA att göra, och därmed direkt förlora den lilla otrogna skara läsare jag har.

Hursomhelst, jag är insnöad idag. Jag har suttit apatisk hela dagen och inte velat gå ut och skotta. Till slut gick jag ut ändå. Jag började skotta en massa snö på uppfarten. Monotont och tråkigt, kändes ungefär som första dagarna av TPB-rättegången. Bara mala på och inte komma nånstans. Jag hade gett mig på något som jag egentligen inte trodde på. Hunden tittade på och somnade i en snödriva, sen gick han och sket, vilket hittills varit det mest intressanta som hänt idag. Jag var lika förberedd också och hade glömt knyta skorna och hade några mesiga vantar som genast blev genomblöta, och ryggen började värka. Jag hade uppenbarligen inte en aning om vad jag pysslade med, men fick hålla god min och köra vidare. Jag kunde ju inte kasta in skyffeln nu. Och när jag till slut väl var "färdig" så hade det kommit ny snö så allt mitt jobb kändes förgäves och jag hade inte lyckats blottlägga något som nån annan kan köra vidare på utan att genast slira i diket, och hade inte hittat något intressant alls förutom en relativt oskyldig plastbit som förmodligen kommit från någon grannes fyrverkeripjäs. Det är kusligt vad verkligheten är skrämmande lik sagorna ibland.

Fast, på ett sett var det rätt skönt ändå, försöker jag inbilla mig. Skotta snö är ett av de få saker som myndigheter inte har något större intresse att registrera, så länge det sker på egen mark, och inget monopol existerar. Snön tillhör oss alla! Man får vara glad för det man får, och det snöar fortfarande!


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

0 kommentarer: