2009-02-20

En kvarts miljard kronor

Jag har nu räknat på vad min aktion mot filmimperierna igår gått loss på!

En kvarts miljard kronor!!!

Att det blev dubbelt så bra som jag räknat med är glädjande. Detta beror på att miljontals människor valde att inte gå på 20:30 och inte heller 18:10. Snacka om uteblivna intäkter!

Förmodligen kommer jag att bli stämd för detta, såvida inte filmbolagen plötsligt ändrar åsikt och kommer på att folk som ändå inte hade köpt deras verk inte heller hade köpt deras verk eftersom de ändå inte hade köpt deras verk. För att förenkla det lite.

Nåväl, idag har Roswall fortsatt sina förundersökningar med hjälp av sin assistent Peter Sunde, som han även gjort anställningsintervju med. Han fick dock inte jobbet, eller så ville han inte ha det. Jag missade vilket. Så nu är det Dworskys tur. Ska bli spännande.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer: