2008-07-30

Nu blir det ordning och reda!

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, men jag känner att det inte behövts. Allt går ju i rätt riktning. För säkerhets skull ämnar jag ändå skriva lite om senaste tidens utveckling eftersom vissa av er inte riktigt rättat in er i ledet än. Här är ert långrandiga straff:

Äntligen börjar det bli lite ordning på saker och ting. Äntligen sätter vi åt de där mot vårt land. Eller ett av dem iallafall. Tyvärr inte direkt på Arlanda som var tänkt, men vänta du bara , jag kommer över till finkan med en DVD med 1984-filmen till dig, så kan du sitta där och gråta! Om ni nu får ha data och IT i finkan. IT är farligt för rikets säkerhet. Det kommer ju IT-attacker, bloggosfärer, demokratiska åsikter och all möjlig dynga/hot över IT, och flugan vill varken gå över eller dö. Så, jag kanske kommer över med bokversionen istället. Om du nu är läskunnig. Jag har hört att alla bloggare är särskrivare, och säkert dyslektiker också. Och förståndshandikappade. Ska se om jag hittar en ljudbok. Nåväl. Skrivkunnig är du tydligen iallafall, men vad får dig att tro att nån läser din blogg? Ok, 40000 besökare på en dag eller nåt. Men det är säkert mindre än vad DN har. Beror väl säkert på att du har mindre snusk och porr än de respekterade medierna har. Rätta dig in i ledet. Även framgångsrika bloggare har ju snusk på sina sidor. Visserligen med bättre smak än traditionella tidningar, men ändå mer framgångsrik. Min poäng är ändå: Ingen bryr sig om seriös bloggning, så lägg ner!

Iallafall, jag tycker det är för jäkligt. Staten har länge lyckats hemlighålla det egentliga syftet med och vad dessa diffusa digitala IT-attacker utgörs av med väl uttänkta rökridåer som minst 30% av befolkningen har svalt. De har också med sitt skickliga skådespeleri lyckats invagga folk i att de är helt inkompetenta pajasar. Jag tycker de förtjänar en Oscar eller liknande, jag har sett autentiska pajasar som improviserar sämre. Dessa viktiga 30% som åtnjutit skådespelet och lydigt knaprat sina popcorn är de som inte är läskunniga och läser eller skriver bloggar, utan den lydiga massan som landet är uppbyggt av. Sen, vad händer då? Jo, nån landsförrädare läcker hela listan med utländska hot! Förskräckelse infinner sig bakom scenen! Men jag tror riket kan räddas. Folk kommer snart att glömma. Folk är bra på det sättet. Lite lugnande uttalanden i form med "Oj, jag visste inte det, givetvis borde det inte vara så, vi tillsätter en utredning eller myndighet som petar naveln och snart faller i glömska" eller "Nä, jag tycker vi inte ska prata mer om det, titta, en rosa elefant och bättre villkor för arbetslösa" eller varför inte bara "De sakkunniga ska hålla käften" skulle nog få stiltje på det förhatliga blogghavet? Det bästa i dagsläget vore nog förstås att skicka en anti-tafs-delegation till Italien, men det är så ruskigt varmt där nere så här på högsommaren. Så vi får hitta på nåt annat.

Åter till den hemliga listan med diffusa utländska hot av diffus utländsk karaktär. Eller vad de nu hette. De flesta hoten på listan verkar visserligen ha svenskklingande namn, men man vet inte. Och särskilt diffusa såg de inte ut heller. Men utländska hot av diffus karaktär kan ju vara svenska. De kan ju ha pratat med nån utlänning nån gång. Typ nån ryss, eller varför inte en tafsande italienare. Dvs de är i allra högsta grad misstänkta. Nu är det ju visserligen inte lagligt för FRA att spana på enskilda svenskar ens med den nya lagen. Men tack vare en kommer vi med lätthet undan bara genom att de ska vara misstänkta för brott. Då kan vi båda generell information om våra medborgare till andra nationer, samtidigt som vi själva har bättre har koll på vår befolkning. Borde laga vår BNP med tanke på hur mycket dynga folk bloggar i dagsläget. Och det räcker ju med att misstänka nån. Det behöver ju inte vara sant, och det är väldigt lätt gjort att misstänka nån. Jag misstänker till exempel att Reinfeldt är smart. I många fall går det ju inte att kontrollera om misstanken gjordes före eller efter att man undersökte personen. Kanske i fall, men i regel kan det vara svårt.

Nåväl landsförrädaren är iallafall anmäld nu. Alltså inte Reinfeldt, utan den andra. , men jag tycker vi kan förlåta eftersom han inte har koll på vad hans egen myndighet gör eller varför heller. Men små små steg, säger jag bara. Låt inte grundlagen sätta käppar i hjulen. Det börjar bli ordning, vi är inte där än. Om ni har bara lite tålamod så vet nog Reinfeldt också snart och kan fortsätta styra skutan till rätt grund. Det finns ju säkert de som tror han ljuger om vad han vet, men det tror inte jag. Han har nog inte bara hunnit sätta sig in i det där med politik och Sverige än, men det kommer. Jag har fullt förtroende för honom, har inte ni det, ni klentrogna?

Det är iallafall, som jag förstår det, som utgör de IT-attacker som förekommer mot vårt land. De har tidigare attackerat oss genom etern, men börjar nu använda kabel. Jag tror inte de gått över till kabel riktigt än, då ingen jag talat med i Internet-branschen känner till dessa ständigt förekommande IT-attacker, så hittills är det nog bara Ingvar som lagt en kabel utan kryptering. Men bara för att man inte känner till något behöver det ju inte vara så att det inte är så. Jag känner till exempel ingen intelligent person som är för FRA-lagen, men det kan ju bero på vilka jag känner. Och javisst jag känner massa ointelligenta personer också, men inte heller de är för FRA-lagen, således kan jag lätt dra slutsatsen att FRA-lagen är bra.

Anyway, IT-attackerna över kabel kommer ju förr eller senare så snart terroristerna upptäcker att FRA har knäckt morse-koden. Hur skulle de annars kunnat avlyssna de 103 busarna? Givetvis över radio. Jag menar, det är inte bara jag, även Reinfeldt . Vilket de givetvis inte gör, men återigen, hur tydlig ska jag behöva vara för att ni ska fatta att sanningen inte alltid är bäst? Och vem fasen tror egentligen på en politiker? Är ni så dumma så får ni gott skylla er själva.

Hursom, dessa som kommer över hemligstämplat material borde givetvis halshuggas som på den gamla goda tiden, innan de börjar hävda att jorden är rund eller nåt. De sitter där, oregistrerade, och tycker massa saker olovandes utanför den etablerade mediaapparaten, och inbillar sig att demokrati och yttrandefrihet och såna saker har med verkligheten att göra, samt att de folkvalda ska på nåt konstigt sett representera och värna om folket? Jag menar om man inte är registrerad och har examen från journalisthögskolan. Och helst ska man inte särskriva heller. Och ännu hellre ska man ju försöka klara av att , men det måste ju finnas nåt gräns på kraven. Huvudsaken är att man gör det i rätt media, och har rätt utbildning.

Möjligtvis kan man ge undantag för kommersiell bloggning finansierad av utländska kosmetik- och klädes-företag. Jag menar, vi har inte kvar så mycket svenska företag att vräka bort längre, så för att ytterligare kunna sänka ekonomin måste vi ta till alla medel som står till buds. Dock bör givetvis etablerad media ha ensamrätt på eventuella italien-resor, oönskade graviditeter, tandlossning, viktminskningmetoder, schlagerfestivaler, fotboll och liknande. Så ingen annan kommenterar.

Nåväl, tänk på det nästa gång din FN-brorsa i mellanöstern får en SCUD-missil i skallen. Hade vi redan haft FRA-lagen skulle Ingvar kunnat avlyssna sms:et som SCUD-misillen skickade till din svärmor strax innan den briserade och kunde ha varnat dig. Ifall din svärmor inte hade sett det eller tyckt jäkligt illa om dig. Isåfall hade det ju förmodligen räckt att du bytte den där glödlampan i hallen åt henne.

Kära medborgare, Ni har blivit varnade och upplysta!

Och sluta vara såna . Staten vet vad som är bäst för er. Och , även om de också är människor, och gör ett och annat fel, lite då och då, och igen.

RIKET SKALL SEGRA!
This blog was brought to you by Yves Saint Lorent Sunglasses , mot sol, för FRA
You choose what to see or not

2008-07-09

FRA-ANPASSAD TERRORISM

nä hörni... jag har ändrat åsikt. jag såg på Reinfeldt på tv:n häromdagen.
han övertygade med att säga att det inte alls är så som sakkunniga tror utan det är diffust allting. han sa det typ 4 gånger i samma intervju. så till slut fattade jag. jag har ändrat åsikt. jag menar. nu blir det ju FRA, så varför inte göra det bästa av det? jag menar. kan inte svenska folket första att de i sann demokratisk anda blivit nedröstade av sina folkvalda? så, nu blir det FRA för fulla muggar! live with it!

jag har nu startat en ny site för att sprida informationen till alla yttre hot så vi kan få ut maximalt ur FRA-lagen. sprid url:en till alla diffusa yttre hot ni känner!

fra-anpassad-terrorism.org

och sprid url:en fort, innan jag ändrar åsikt igen och tycker att fra-lagen är så korkad som den faktiskt är. risken finns, men den är diffus.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,