2008-11-30

ur Askan i elden med högerns pårökta regler

Jag tycker det är bra att Beatrice Ask vill att svenska sexköpslagar skall gälla för svenskar även när de är utomlands. Bra, för det är bara början.

Jag var på Cypern för några år sen. Huruvida jag köpte sex eller inte där är none of your business såvida inte även den lagen gäller retroaktivt. Isåfall är svaret "Nej". Men, jag träffade även ett par andra svenskar där, dock som tur är ej på motorvägen, för jag kan lova att SAMTLIGA svenskar där körde på VÄNSTER sida av vägen! Beatrice måste gå till botten av detta, så här kan vi inte ha det.

Svenska lagar skola gälla för Svenskar, OAVSETT vilket land de befinner sig i! Vi kan väl för fasen inte anpassa oss efter lagar i andra länder? Jag tror t.ex att tidelag är förbjudet på Cypern, rätta mig om jag har fel.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer: