2008-11-04

SB12

Alltså... Nu har jag sett allt för många kreativa fundera på om man inte kan kringå FRA-lagen genom att använda exempelvis dold.se eller TOR-router-tjofräs för att tillintetgöra ondskans ring? Kan det vara så enkelt att göra en försenad abort av missfotret genom att helt överraskande förvanska det som de förtorkade avlyssnarna bokför våra live efter? Ja, visserligen, men den är ju just där farligheten ligger. Ska vi låtsas att lagen är tandlös? Den kan verka tandlös som en gammal kärring, och ofarlig likt en tomhylsa, men kära vänner: det är en väl genomtänkt illusion, och en illusion som sätts på pränt i en lag som står högt över det vi kallar vår grundlag!

FRA-Lagen är inte tandlös!

Visserligen har lagen 15 djupa hål som borde akutfyllas med valfritt radioaktivt ämne. Men patienten undvek att infinna sig trots tydlig kallelse och debiteras enligt gällande tandvårdstaxa. Ingen big deal. Lagen har lika mycket karies som våra styrande politiker som styr taxan, och då bloggosfären likt en godhjärtad flourtant försökt spola bort skiten ur munhålan där alla karius och baktus sitter i regeringen respektive riksdagen och förökar sig ogenerat, har flourblandningen föraktfullt och snorblandat spottats ut och bara låtsats sköljt runt, men tro mig: Placken är kvar, och växer till sig, ingen sköljning har gjorts.

Nu tappade jag tandtråden precis när liknelsen började bli bra, men jo, det luktar så pass illa ur patienten att vilken tandläkarpraktikant som helst skulle dra slutsatsen att patienten är monterad upp-och-ner i stolen och att reaktionen vid undersökningen tyder på att patienten redan var djupt nedsövd vid ankomst.

Vi har försökt borsta bort det värsta, med hjälp av olika tandborstar, mjuka såväl som hårda, och med opassande recept på tandkrämer. Allt från Mark Klamberg Extra Whitening, via nikotinmissfärgade satmarors sanningsenliga hästbett, till Oscar Extra Swartzening. Men ingenting hjälper.

Frågan är om det inte är dags för en rejäl rotfyllning och löständer.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

Sat sa...

hahahaha, jo rotfyllningen skulle sitta fint, precis vad vi behöver!
/satmaran