2008-11-17

Minoritetsangrepp igen!

Nån måste stoppa henne! Det här är inte första gången hon gör det. I framstående asiatiska länder respekterar man de äldre. Men inte i Sverige. Inte om satmaran får som hon vill. I sin blogg framhäver hon hur intelligenta och nytänkande ungdomsförbund är emot de korkade lagar de äldre försöker kontrollera sina medborgare med.

Varför detta hat mot senila gubbar? Vad hade hänt om de yngre nytänkande fått som de ville förr i tiden och satt sig upp mot de styrande? Vi hade kanske fått ett socialt skyddsnät, bilar, flygplan, Internet, yttrandefrihet eller rent av kvinnlig rösträtt.

Nej för Guds skull (och han är också i minoritet), sluta kämpa emot. Vi har faktiskt förbud mot hets mot folkgrupp. Att de är insnöade senila gubbar gör dem till minoritet, och därmed skyddade enligt lag, att de dessutom är politiker gör dem till en ännu mindre och mer skyddad minoritet. Även om de inom yrket kanske händelsevis råkar utgöra majoritet gör det dem inte till lovligt byte. Så akta dig, kära medborgare, lär dig mängdlära, och när vi ändå är inne på mängdlära är det mängden pengar som spelar roll i slutänden. Staten och kapitalet kommer alltid att sitta i samma båt, för ingen av dem kan simma, så varför måste ni ständigt borra hål i deras gamla ruttna eka? Ro istället era ekobrottslingar!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer: