2008-10-22

Nej

Jag läste just satmarans analyserande sammanfattning av läget på politiken och nätet. Läs den.

Titeln på mitt inlägg är ett svar på frågan om alliansen skämtar. För nej, kära du, humor är ett utslag av intelligens.

Men iallafall: wohoo, alliansen ska ut på nätet. Kul, det där med Internet var ingen fluga som gick över. Inte demokratin heller. Även om alliansen försökte slå två flugor i en smäll.

Liksom... de är nyfikna på väljarna? Ja? Old fucking news, varför tror ni de ville avlyssna er in the first place liksom? Sen upptäckte de till sin förvåning att folk inte gillade att bli avlyssnade så de kanske ska fråga istället.

Chockerande att folk inte vill bli avlyssnade, verkligen. Och nej, politikerna svarar inte på dina mail, de är nyfikna på vad du tycker, men varför ska de bemöda sig att svara röstboskapet? Var snäll kossa mu och rösta och var glad och låt nu myndigheterna göra det som är bäst för dig!!!

De ska engagera människor och vitalisera dödköttet inom partiväsendet. Det sista köper jag, men hallå, människorna är redan engagerade i politiken. Det vore ju rätt tufft om även politikerna engagerade sig en aning. Ut på nätet är en bra början. Välkommen till verkligheten, var inte rädda, även om det förmodligen kommer att innebära död och förintelse för fortsatta insnöade oinsatta beslut. Vet ni vad ni ger er in på, eller är ni er vana trogen och hittar på saker utan att undersöka fakta först?

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentarer:

Bloggaren sa...

Vekligen chockerande! Det hade ju varit så praktiskt att avlyssna folket istället för att prata med dem, demokrati per automatik liksom!
Precis som ICA kan leverera de varor vi verkligen vill ha så skulle ju Fredrik den store med bihang kunna leverera precis det vi vill ha, bara de fick läsa av oss hela tiden!