2008-10-26

Eftersom politikerna ändå är ute och cyklar...

Eftersom politikerna ändå är ute och cyklar med IPRED1 å så, så tänkte jag plinga klockan för att undvika att krocka med dem på nästa lika oupplysta cykelväg...

Jag tycker de kan införa CYKELRED1.

Det finns så mycket folk i vårt land som cyklar runt utan cykelhjälm. Jag tycker att cykelhjälmstillverkarna bör kunna få utdrag med adresser på alla som har cykel. Så de kan göra en cykelräd. Knacka på hos alla registrerade cykelåkare mitt i natten och få göra husrannsakan efter cykelhjälmar.

Nu finns det ju inget bra register för cykelåkare, men eftersom en IP-adress inte heller kan knytas till en person förstår jag inte problemet utan ser inga hinder där heller. Om de inte kan få rätt adress kan de ju ta ett helt cykelstråk i taget. Precis som FRA. Tillåt exempelvis DBS utföra trackasserier mot svenska folket, gata efter gata!

(För de oinsatta är DBS allmänt kallat "Dåren Bakom Styret" men har inget med Fredrik Reinfeldt att göra, utan en cykeltillverkare, och den förstnämnda håller säkert på med cykelhjälmar lika mycket som den sistnämnde håller på med demokrati. DBS är ett utländskt företag, likt Warner Bros, men gör fortfarande bra produkter. Vid närmare undersökning verkar DBS även tillverka cykelhjälmar, vilket gör jämförelsen med Reinfeldt tämligen haltande)

Tills vi hörs igen: Cykla lugnt ute på trafikstråken, storebror ser dig och högerregeln gäller! Utan hjärna behöver man ingen cykelhjälm. Utan hjärna behöver man IPRED. Har man hjärna är det IPREN som gäller, ej att förväxla.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

opassande.se sa...

Väl skrivet som vanligt! :)

När jag var barn så sas DBS vara "damernas bröst-salva". Jag antar att det är en ganska tacksam akronym... :D

Anders sa...

Nja, DBS stod för "Döden Bakom Styret" där jag växte upp och därav följer att särskilt företaget DBS måste ut och hjälpa till i dörrknackning för att kontrollera innehav av hjälm och annan skyddsutrustning det kan och bör och skall lagstiftas om.