2008-09-09

Vad man inte mår dåligt av vet man inte om

Sociogram i all ära. de behövs visserligen för att kunna skydda våra afganska trupper mot dålig falafel, men sociogram borde inte få framställas av vem som helst och framförallt inte offentliggöras!

Terroristdemokraterna som vill störta vår väl fungerande diktatoriska regim har på sin oreglerade och oregistrerade site avslöjat följande föga chockerande, men inte förvånande fakta, vilket vi helst hade sluppit att den godtrogna allmänheten känt till.

Detta har alltså kartlags med hjälp av en icke av myndigheten godkänd sociogramprogramvara, gjord av en amatörmässig förrädare med kunskaper föga överstigande FRA:s egna experter. En intelligent människa som regimen ännu inte lyckats knyta till sig. Detta är den fakta som ocensurerat sluppit ut på Internet. Se själva om ni inte tror mig.


Ja, vem vill inte det, men har inte högskole-eleverna lärt sig nåt av himmelska fridens torg i vårt systerland? Var försiktiga på Internet, kära studenter!

  • På skatteverket letar de efter nya jobb.
Föga förvånande. , men eftersom de enligt sociogrammet inte kvalificerar sig för hederligt arbete tröstar de sig med att porrsurfa runt, och läcker information till den diffusa ryska hotbilden . Tragiskt men sant.
  • De okristna på försäkringskassan vill att alla ska gå ut ur svenska kyrkan, jag förstår ej varför dock. Även de letar efter nytt jobb, helst utanför Sverige, helst i London.

Och sist men inte minst.

  • FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, vill forska djupt i en tonårsmorsas förehavanden.Dock högg de nog lite i sten. Förmodligen har de bara sökt lite snett på google. Jag tror absolut att de inte vill sluta att frenetiskt tugga sin nikotin.

Visst får man reda på mycket intressant fakta med lite sociogram? Men vore det inte, såsom jag och Fredrik Reinfeldt tidigare så klokt proklamerat, bättre om vi lade locket på och slutade granska myndigheterna, och istället lät den direkta motsvarigheten råda? Vi som folk har väl rent mjöl i påsen? Tänk på vad Einstein sade. Relativitetsteorin och allt det där.

Tills staten återfår kontrollen, borde åtminstone myndigheterna inte ligga mer än ett par steg efter både terrorister och fria hederliga människor och installera någon programvara för att omöjliggöra sociogramisering eller vad det nu kan heta. Givetvis bör sådan fri programvara förbjudas för hederliga människor. Jag tror mer och mer på att ett sådant intrång vore lätt att införa när man ser bevis efter bevis på hur pass flexibla våra lagar är.

Detta är så pass integritetskränkande att det bara borde få utföras av staten! Sköter staten sig ordentligt nu har vi kanske chans att ställa upp som nästa värd för OS och bränna hela BNP:n på ett bräde bara på svartkrutet vid invigningen. Det vore väl ballt?

Kom igen nu, svenska folket, det handlar om lite prioritering bara!

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , ,

0 kommentarer: