2008-07-09

FRA-ANPASSAD TERRORISM

nä hörni... jag har ändrat åsikt. jag såg på Reinfeldt på tv:n häromdagen.
han övertygade med att säga att det inte alls är så som sakkunniga tror utan det är diffust allting. han sa det typ 4 gånger i samma intervju. så till slut fattade jag. jag har ändrat åsikt. jag menar. nu blir det ju FRA, så varför inte göra det bästa av det? jag menar. kan inte svenska folket första att de i sann demokratisk anda blivit nedröstade av sina folkvalda? så, nu blir det FRA för fulla muggar! live with it!

jag har nu startat en ny site för att sprida informationen till alla yttre hot så vi kan få ut maximalt ur FRA-lagen. sprid url:en till alla diffusa yttre hot ni känner!

fra-anpassad-terrorism.org

och sprid url:en fort, innan jag ändrar åsikt igen och tycker att fra-lagen är så korkad som den faktiskt är. risken finns, men den är diffus.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer: