2008-06-07

Yttre hot som FRA kan skydda oss mot

ja, alltså.
det var ju inte yttre MILITÄRA hot, för det kom väl försvaret på att det inte fanns nåt.
det var ju yttre ... hot. bara såna yttre hot. cyberhot. hemskt som fan. det är det FRA ska försvara oss rentmjölipåsenmedborgare ifrån. hyggligt tycker jag... såna där cyberhot finns ju i cyberrymden. attans dem! cyberhot ska man inte ta lätt på. men var finns då dessa cyberhot började jag tänka på...

är det hackers som vill typ stänga av våra kärnkraftverk och få alla svenskar att frysa och virka yllekoftor? nej, det var ju miljöpartiet.

är det ddos-kiddies som vill ddosa regeringen för att sno kansliet@regeringen.se på irc? nä, det är ju inre hot, och det har FRA lovat att de ska skita i.

är det terrorister? absolut inte, jag tror att de krypterar sin trafik om de nu tvunget ska maila nån svensk släkting innan de spränger nåt i bitar...

är det bidragsfuskare som ligger på playan och petar naveln och dricker paraplydrinkar? kanske, men nä. jag tror ändå inte de utgör nåt större hot. möjligtvis mot statsekonomin, men bevisligen har ekonomiskt tänkande inte något alls med detta förslag att göra.

jag blir mer och mer fundersam över detta yttre cyberhot. jag började läsa igenom idg för att se vilka cyberhot det finns. och jag har nu äntligen hittat ett sånt där cyberhot, nämligen starbucks! äntligen ett cyberhot som FRA kan skydda oss mot. fortfarande har jag inte klurat ut HUR de tänker stoppa dylika hot, men de kan iallafall se att nätet brakade. är det inte dags att redan nu registrera kaffedrickare för att kunna ge dem fullgott skydd?

Läs även andra bloggares åsikter om
,,,,,

0 kommentarer: