2008-06-17

reinfeldts löfte?

Alltså. Är det så lätt att förvirra människor som politiker tycks tro?
Ja, detta är lätt bevisat genom att analysera fakta att politiker också är människor och politiker är förvirrade, således är människor förvirrade. Eller när jag tänker efter borde det rent logiskt snarare innebära att alla förvirrade människor blir politiker.

Jag skulle egentligen se ifall moderaterna skrivit nåt vettigt på sin hemsida om FRA. Men dagen till ära lägger moderaterna ut förvirringsartiklar om att de ska sänka skatter för pensionärer, samt en annan att de ska sänka skatter för ickepensionärer.

Bra jobbat, jag blev förvirrad och orkar inte mer än att skumma de artiklarna som handlar om FRA.

Den ena är någon som förfasas över att opinionsbildning är så lätt att göra i bloggosfären. Sådan opinionsbildning blir ju lätt att kartlägga och kväva i sin linda. Den här bloggen ligger ju på en server utanför sveriges gränser, vilket innebär ett yttre hot mot dagens riksdag och regering.

Den andra handrade om fredsbevarande trupper i bombade länder som har lika lite IT-erfarenhet som de bombade personer som står bakom FRA-förslaget.

Anyway, det jag primärt letade efter var att någon hade påstått att Reinfeldt sagt att om inte FRA-lagen röstas igenom skulle alliansen upplösas. Två flugor i en smäll. Jag hittade inget bevis för detta löfte någonstans dock. Snälla någon som har nåt bevis?

Hoppet finns. Synd bara då man själv är lite smått högervriden, men jag antar att jag likt många andra tänkande väljare börjar vridas åt vänster.

Läs även andra bloggares åsikter om
,
,
,
,
,
,

0 kommentarer: