2008-06-04

ok, jag är sur på FRA. hur kul är det?

hej min obefintliga läsarskara

jag är sur på fra i synnerhet och detta landet i allmänhet.
jag skickade precis iväg detta till något före detta högerparti jag i fyllan och villan råkat rösta på.
om våra tröttväckta medier hade haft tillstymmelse till koll på annat än bigbrother, tuttfyllda blondiner, revolutionerande bantningsdieter, nakenchocker och liknande rådynga hade jag haft nån jävla artikel att köra sån där vafan swingly-tjohej-sak eller vad det heter att länka till så nån hade hittat hit.
i brist på vettig etablerad media kommer jag således att ge mig ut med hatten i ena handen och skit i det ni i andra handen och be antingen sån därn undergroundmedia göra nåt vettigt, eller åtminstone be någon i etablerade loggeliten dra hit en länkjävel så iallafall nån läser mitt mail till partiet, för jag betvivlar att de själva tar någon större notis till det. hur kul är det?
...
hej

jag kräver att ni med kraft ser till att undvika att FRA:s
kommunistförslag blir genomröstat och att ni kraftfullt tar avstånd från
övriga dylika insnöade kontrollfantasier, även om FRA:s förslag inte på
lång tid kommer att bli överträffat då åsiktsfriheten i detta land
kommer att ha en längre paus tills nästa världskrig inträffar och
sverige blir invaderat av någon stormakt som vill störta
militärdiktaturen och återinföra demokratin.

det finns andra partier att rösta på och fria länder att bo och betala
skatt i, och ni bör om inte annat av ren självbevarelsedrift ha i åtanke
att ni har en ej försumbar procent tänkande människor som väljare.

att kväva denna fadäs i sin linda är inte lätt, men se till att
bastarden ej uppnår puberteten.

mvh
råmoderat och numera åsiktsregistrerad

0 kommentarer: