2008-06-17

det är inte lätt när det är svårt (fårtestiklar)

som jag skrev i mitt typ första blogginlägg hade jag skrivit till moderaterna och uttryckt min oro. jag hade tänkt att sprida deras gudomliga kunskap på min blogg när jag fick det. men... jag har fått standardsvaret där de bad mig fråga igen om något var oklart. och det var oklart. oh yes, det var oklart.

så jag frågade igen... och igen... men inga förtydlingar infann sig.
jag tyckte det var svårt att förstå hur allt ska funka och ville ha svar på det.

uppenbarligen tycker även moderaterna att det är svårt att förstå hur allt ska funka eftersom de inte svarat. vilken teknik skall användas frågade jag bland annat? de borde kanske skicka ut remissförfrågingar till sakkunniga, och gå efter de svar de får? bara ett förslag alltså.

och jag har fortfarande inte fått nåt svar, vilket tyder på att moderaterna fortfarande inte har nån aning om vad de röstar igenom. ungefär som jag inte hade nån aning om vad fan jag pysslade med när jag röstade på dem. så jo, vi lever visst i ett demokratiskt samhälle.

men som tur är finns centerpartiet. de har svarat följande till en annan person:

"Det kan vara så att många har svårt att förstå vilken teknik som skall användas och därför inte vet att det inte finns någon möjlighet att avlyssna eller läsa alla svenskarnas e-mail, telefontrafik eller annat ens om man skulle sysselsätta stora delar av svenska folket."

så, centerpartiet ger iallafall en lite luddig hint om att de skulle förstå vilken teknik som skulle användas. eller åtminstone håller de med om att det är svårt att förstå frågan, men att nån kanske vet vilken teknik som skall användas. de fortsätter i svaret att de är för integriteten men eftersom frågan är svår att förstå kommer de att rösta JA för förslaget, ungefär som ett gäng nyfikna veganer som på semestern pga bristande förståelse av språket mumsar i sig fårtestiklar och tycker att det är jävligt god blomkål.

så, moderaterna, nästa gång ni ska svara på frågor från era väljare, eller käka blomkål, konsultera centerpartiet!

näfan. var det inte samling vid riksdagen snart? be there! medtag blomkål

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,
,
,

0 kommentarer: